Drømmekage

Kage

7 æg
540 g sukker
450 g hvedemel
5½ tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
3½ dl mælk
90 g smør

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen. Vend det forsigtigt i dejen drysset gennem en sigte. Varm mælk og smør (lillefingervarmt) og vend det forsigtigt i dejen. Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir (ca. 5 x 30 x 40 cm) og bag kagen midt i ovnen.

Fyld

180 g smør
270 g kokosmel
400 g brun farin
1 dl mælk

Kom smør, kokosmel, farin og mælk i en tykbundet gryde og bring det i kog under omrøring. Tag kagen ud (den skal være næsten færdigbagt) og skru op for ovnen. Fordel fyldet på kagen og bag den færdig, stadig midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200°

Bagetid med fyld

Ca. 5 min. ved 225°






Print opskrift