Lakseburger med fennikelremo

400-500 g laksefilet, uden skind og ben
½ tsk. salt
1 æg
2 spsk. mælk
2 spsk. hvedemel eller kartoffelmel
50 g løg smagsneutral olie til stegning

Remoulade
150 g fennikel
3 spsk. græsk yoghurt 10 pct.
½ tsk. dijonsennep
½ tsk. karry salt og peber

Diverse
10 gode boller sprøde salatblade, f.eks. romaine eller iceberg og spirer, f.eks. ærtespirer

  1. lakseburgerSkær fisken i terninger på ½ x ½ cm. Bland de øvrige ingredienser til farsen i. Form farsen til mindre deller med en spiseske, som du løbende dypper i stegeolien. Flad dem ud, og steg dem på begge sider i olie ved middel varme, til de er gyldne og faste, ca. 6 minutter i alt.
  2. Skær fenniklen i bittesmå terninger. Bland med de øvrige ingredienser i remouladen, og smag den til. Ved serveringen: Læg først salat, så delle i bollerne og top med remo og bolle.

Print opskrift