HOTDOG BRATSTYLE MED GUACAMOLE OG KORIANDER

2 små modne avocadoer
1 spsk. lime juice
salt
sort peber
2 skalotteløg
1 spsk. vegetabilsk olie
8 gode pølser
1 rød peber
2 spsk. cremefraiche 18 %
frisk koriander
8 pølsebrød evt. fra IlFornaio

  1. Mos avocadoerne med en gaffel sammen
    med lime juice, smag til med salt
    og peber
  2. Pil og snit løgene i tynde ringe.
  3. Steg pølserne af i olie på en varm
    pande, til de er gyldne og færdigstegte.
  4. Gril peberen og skær den i strimler. Steg dem i balsamico og olie.
  5. Rist brødet på en brødrister eller
    under grill i ovnen.
  6. Byg en hotdog, først pølsen i brødet,
    derefter, guacamole, cremefraiche,
    rød peber, løg og koriander

Print opskrift