Blomkålssalat med edamanebønner og rejer

250 g rejer (fra frost optøede)
400 g blomkål
100 g røde kernefri druer
200 g pillede edamamebønner (fra frost)
1 æble
½ bdt. forårsløg
½ potte purløg
½ dl saltede pistacienødder
Citronsaft
Olivenolie
Salt og peber

Tilbehør
Brød

Lad rejerne dryppe af i et dørslag. Skær blomkålen i grove stykker og blend dem fint eller riv på rivejern.
Kom edamamebønnerne i en skål og hæld kogende vand over. Lad det stå i 5 min.
Halver druerne, snit forårsløgene og skær æblet i både.
Kom rejer, blmkål, druer, drændede edamamebønner, æblebåde, forårsløg, klippet purløg og grofthakkede pistacienødder i en skål. Vend det rundt og smag til med citronsaft, olie, salt og peber

Print opskrift