Rødbedetoppe med bagte rødbeder

Med feta og græskarkerner (4 personer)

1 bdt rødbedetoppe eller 1 bakke mangoldsalat
1 bdt små rødbeder eller 3 store rå rødbeder
50 g græskarkerner ristet i olivenolie og tilsat salt
1 skalotteløg eller rødløg, finthakket
50 g feta
Lidt bredbladet persille, skyllet og tørret
1 spsk hindbæreddike eller balsamisk kirsebæreddike (Meyers)
salt og friskkværnet peber
2 spsk olivenolie

Bag rødløgene med skræl, vendt i olivenolie og drysset med salt, ved 200 grader til de er møre. Flå skrællen af dem og skær dem i små stykker eller tern. Rør dressingen sammen. Start med eddike, salt og peber. Når saltet er opløst spædes op med olie. Bland rødbederne med persille, feta, græskarkerner, skalotte og persille og vend dressingen heri. Anret med rødbedetoppene eller mangoldsalaten

Print opskrift