Vegetar lasagne med spinat

Til fire personer

½ dl olie
1 stort finthakket løg
3 fed hvidløg
2 ds. hakkede tomater
salt, peber og finthakket basilikum
2 store bundter frisk spinat, skyllet og nippet fri for stilke (helbladet frossen kan bruges)
1 pakke lasagneplader
400 g hytteost
250 g revet mild ost
evt. 50 g smør

Løg og hvidløg svitses. Tilsæt tomater, salt og peber. Småkoger 20 min. Kom frisk basilikum i til sidst. Kog spinaten i letsaltet vand i 1 min. Hæld vandet fra og pres overskydende væde fra spinaten. Hak det groft. Varm ovnen til 180 grader. Kom halvdelen af tomatsovsen i bunden og et lag lasagneplader ovenpå. Kom endnu en halvdel af sovsen på, halvdelen af spinaten og halvdelen af hytteosten. Drys med revet ost. Dette gentages. Oven på sidste lag plader kommes tomatsovsen og resten af den revene ost. Evt smørklatter. Bages ca. 40 min.

Print opskrift